Imatran Klubitalo

Imatran Klubitalolla toimivat ryhmät

RYHMÄT

Imatran Klubitalolla kokoontuu arkipäivisin ryhmiä, joissa jäsenistö yhdessä työntekijöiden kanssa ylläpitää Klubitalomme toimintaa. Valtaosaltaan ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Muutaman ryhmän kohdalla ryhmänvetäjät toivovat kuitenkin, että niihin ilmoittaudutaan etukäteen jotta ryhmän toimintaa voi valmistella. Ryhmien tarkemmat kokoontumisajat näet viikko-ohjelmastamme.

Tilastointiryhmä (2 x vko)
Ryhmä vastaa jäsenrekisterimme ylläpidosta, sekä kävijätilastojen keruusta. Käytössä pilvipohjainen SalesForce CRM-ohjelma.

Talousryhmä (1 x vko)
Ylläpitää kirjanpitoamme. Käytössä Excel- sekä Netvisor-ohjelmistot.

Keittiöryhmä
Keittiöryhmän toimintaa käynnistetään jälleen koronarajoitusten helpottaessa. Ryhmä vastaa lounaisiin liittyvästä ruoanvalmistuksesta sekä kahvion ylläpidosta. Lisäksi keittiöryhmä suunnittelee tulevat menut (5 viikon kiertävä ruokalista) ja vastaa keittiön materiaalihankinnoista (paikalliset kaupat & tarvittaessa tukkutilaukset).

Mediapaja (2 x vko)
Vastaa talomme sisäisestä sekä varsinkin ulkoisesta viestinnästä: tehtävinä muun muassa toteuttaa viestintää laatimalla tarvittavia mainoksia käyttäen Canvaa (selainpohjainen kuvankäsittelyohjelma), ryhmä vastaa myös Klubilehtemme toimittamisesta, lehdenteossa käytössä InDesing -julkaisuohjelma. Media- ja viestintäryhmämme toimintaan voit osallistua myös etänä Teams-alustan kautta.

Some-ryhmä (1 x vko)
Ylläpitää some-alustojamme (nettisivut, FB sekä Instagram), suunnittelee sisältöä ja tulevia some-kampanjoita. Toimintaan voit osallistua myös etänä Teams-alustan kautta.

Työelämä-ryhmä (2 x kk)
Työelämän eri osa-alueisiin keskittyvä avoin ryhmä. Keskustellaan yhdessä nykypäivän työelämän haasteista, työhakemusten laatimisesta, tutustutaan sähköisiin työnhakualustoihin ynnä muuta. Toimintaan voit osallistua myös etänä Teams-alustan kautta.

Kykykahvit (1 x kk)
Ryhmässä käsitellään omia voimavaroja, niiden löytämistä ja vahvistamista. Ryhmään voi osallistua myös Teams-alustan kautta. Ryhmä toimii itsenäisenä kokonaisuutena, mutta sen avulla voi myös löytää hyviä työkaluja omaan työnhakuun liittyen

Rästipaja, Luova ryhmä sekä Opiskelijoiden lenkki 
Opintovalmentajan vetämiä ryhmiä opiskelijoille tai opiskeluja suunnitteleville jäsenillemme. Tarkemmista kokoontumisajoista ilmoitetaan Klubitalolla sekä some-kanavissamme.

Kässäryhmä (1 x vko)
Monipuolista askartelua jäsenvetäjän johdolla.

Liikuntaryhmä (1 x vko)
Ryhmä ollut koronarajoitusten aikana tauolla, mutta toimintaa otetaan jälleen käyttöön. Matalan kynnyksen liikuntaryhmä (lihaskuntoa maltilla, venyttelyä, kevyttä liikuntaa). Ryhmä kokoontuu perjantaisin Imatran Urheilutalon juoksusuoralla.

Nuorten aikuisten ryhmä (joka toinen maanantai klo 14:30 alkaen)
Joka toinen viikko kokoontuva nuorten ryhmä, vaihtelevin teemoin (tutustumiskäyntejä, lautapelejä, liikuntaa ym.). 

Hyvinvointiryhmä (kerran kuukaudessa torstai-iltapäivänä)
Kokoonnumme vaihtelevien teemojen parissa, tehdään esim. retkiä lähiseudulle (Neitsytniemen laavu ym.)