Imatran Klubitalo

TYÖLLISTYMISEN JA OPINTOJEN TUKI

TYÖLLISTYMISEN TUKI

Klubitalolta toimii kolme työvalmentajaa, joilta saa tukea ja ohjausta työllistymiseen. Talon arjessa voi ylläpitää ja harjoitella erilaisia työelämätaitoja, kuten kassakoneen käyttöä, kirjanpitoa, keittiötyöskentelyä ja it-osaamista. Erilaiset aktiviteetit ja talon tehtävät tarjoavat mahdollisuuden vaikkapa innostuksen heräämiseen uuden alan kokeilemiseksi!

Työvalmentajilta voi saada myös yksilöllistä tukea työn hakemiseen. Voit täyttää työvalmentajan kanssa Kykyviisari-kyselyn, tai laatia Work Pilots -profiilin. Tarjolla on siten henkilökohtaista työvalmennusta ja työllistymisen polkujen suunnittelua. Työvalmentaja voi toimia linkkinä työnantajan sekä uuden työntekijän välillä ja lähteä esimerkiksi alussa mukaan uudelle työpaikalle. Klubitalo tekee yhteistyötä työllistymisasioissa kunnan alueen toimijoiden sekä TE-palveluiden kanssa.

Työvalmentajat 

Sari Ilonen sari.ilonen(at)eskot.org, p. 050 550 6911
Sari Krüger sari.kruger(at)eskot.org, p. 050 555 5408
Jukka Pousi jukka.pousi(at)eskot.org, p. 050 469 8648

Kuvassa työvalmentaja yhdessä jäsenen kanssa talolla tapahtuvassa koulutuksessa.

OPINTOJEN TUKI

Klubitalolta saa tukea opintoihin liittyvissä pulmissa ja kysymyksissä. Opintovalmentajan kanssa voit pohtia sinulle sopivia opiskeluvaihtoehtoja, täyttää hakemuksia ja käydä tutustumassa eri oppilaitoksiin. Jos tarvitset lisätukea opinnoissa etenemiseen, voimme yhdessä pohtia esimerkiksi opiskelutekniikoita, ajankäyttöä tai arjenhallintaa. Voit myös tehdä Klubitalolla omia opintojasi opintovalmentajan tuella. Klubitalolta löytyy rauhalliset ja opiskeluun sopivat tilat sekä tietokoneet, jotka ovat käytössäsi.

Opintovalmentaja

Tuula Kotola
tuula.kotola(at)eskot.org
Puh. 050 555 5409