Imatran Klubitalo

TOIMINTA

Yhdessä – arjessa ja juhlassa

Imatran Klubitalo on sosiaalisesti kuntouttava työyhteisö, joka tarjoaa jäsenilleen heidän omista tarpeistaan lähtevää työpainotteista toimintaa.

Toiminta rakentuu työpainotteisen päivän ympärille ja Klubitalon eri työtehtävät ylläpitävät talon toimintaa. Jokainen jäsen voi osallistua tasavertaisesti toiminnan suunnitteluun, kehittämiseen ja päätöksentekoon. Jäsen voi itse päättää miten Klubitaloa hyödyntää, kuinka usein käy ja mihin työtehtäviin osallistuu.

Työpainotteinen päivä antaa jäsenelle mahdollisuuden oppia uutta ja osallistua yhteisön rakentamiseen. Erilaisten työtehtävien kirjo on laaja; keittiössä ruoanvalmistus eri osa-alueineen, toimistossa atk-avusteiset tehtävät, yhteisömme tilojen ylläpito siivoamisen muodossa. Yhteistä tehtävää on paljon, ja eri askareet voidaan tarvittaessa purkaa pieniin, helposti omaksuttaviin osiin.

Klubitalo perustuu kansainväliseen Fountain House -toimintamalliin, jonka tavoitteena on parantaa kuntoutujien elämänlaatua, vähentää sairaalahoidon tarvetta ja tukea paluuta työelämään tai opintojen pariin.

Imatran Klubitalo on avoinna arkisin klo 8.00 – 16.00, tiistaisin talomme on avoinna klo 18.00 asti.

Kuva Imatran Klubitalon sisäänkäynnistä.